Nyt DiSC-introkursus: Få succes med forandringer

LSV Groups direktør, Katrine Rohde, samt LSV- og DiSC-konsulent, Karin Krogh, fortæller her, om det nye DISC® introkursus.

Kurset er for dig, der ønsker at få et indblik i, hvordan du kan understøtte forandringsprocesser, organisationsændringer, implementering af nye processer, ny IT etc. ved hjælp af DiSC profilanalyse. På kurset vil du få belyst, om DiSC profilanalyse kan være interessant og brugbart for netop dig og din arbejdsplads, og du vil opleve, hvordan de forskellige persontyper folder sig ud, og hvordan de arbejder bedst muligt sammen.

Læs mere og meld dig til det nye DiSC-introkursus HER.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.