LSV Group

Black Belt

Uddannelsen er for dig, der skal arbejde med struktureret projektledelse af procesoptimerings opgaver efter Lean Six Sigma metoden.

Din rolle i virksomheden er at lede og eksekvere større komplekse projekter. Du er mentor og vejleder for virksomhedens Green Belts.

Hvad får du ud af kurset?

Uddannelsen giver deltagerne et dybdegående kendskab til Lean Six Sigma DMAIC modellen som optimerings værktøj og projektledelses metodik.
Uddannelsen giver dig kompetencer til at kunne støtte og supervisere Green Belt projekter. Du kan bestride en ledende funktion i virksomheden, som eksperten indenfor Lean Six Sigma.

Hvad siger vores kursister om kurset?

En BB-uddannelse hos LSV Group giver læring på højt niveau som muliggører konvertering fra teori til bundlinie!

- Martin Oxager Bonefeld, Director, Continuous Improvements

Opbygning

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.