LSV Group

Sådan gennemgår vi processer

For at sikre os, at virksomhedens processer og ydelser leverer tilfredsstillende, benytter vi metoden Business Process Management System (BPMS) til at gennemgå processerne.

BPMS har til hensigt at identificere den eller de mest kritiske X’er i en proces og herefter indstille X’et korrekt og uden mulighed for at begå fejl, efter at forandringer er implementeret. Indstillingen af X’et sker ved hjælp af Poka Yoke, hvor et produkt eller ydelse bliver designet, så der ikke kan opstå fejl.

Denne form for fejlsikring ser vi mange eksempler på i vores dagligdag. SIM-kort er eksempelvis designet til at sidde på én måde. Men også biler advarer, når sikkerhedsselen ikke er spændt, osv. Alle processer kan fejlsikres, så der opstår mindst muligt spild, fejl og re-work, så vores kunder ikke bliver utilfredse.

BPMS-modellen hos LSV Group
 

BPMS-modellen hos LSV Group

Hos LSV Group bruger vi modellen til at sikre fuld forståelse og vedvarende kontrol, så kunden altid får den optimale oplevelse til den mindst mulige pris. Vi arbejder med BPMS ud fra ni simple og lavpraktiske opgaver fordelt i tre faser, der har til formål at finde frem til de X’er, vi skal optimere.

Hvorfor virker den så stærkt?

  1. Hver kerneproces og/eller kerneleverance får tilknyttet sin egen ”BPMS” (alle organisationer har ca. 80 pct. færre processer end de tror – BPMS simplificerer hele leveranceapparatet)
  2. Hver BPMS får tilknyttet en ejer af leverancen (ved at eje en leverance – og ikke en service eller en opgave – løftes kompetenceniveauet automatisk)
  3. Hver ejer har ansvaret for at dagligt overvåge performance og månedligt eller kvartalsvis rapportere til ledelsen (når vi kigger på leverancer HVER dag og ikke kun, når de fejler eller i slutningen af måneden, kan vi undgå at skulle slukke ildebrande hele tiden)
  4. Hver performanceevaluering skal afstemmes med kundens forventninger (ved at evaluere på ”x”-niveau – og i henhold til kundernes krav og ønsker – kan ledelsen få ”synet tilbage”)
  5. Hver kunde (v. repræsentant) skal godkende leverancerne løbende (når kunderne løbende officielt godkender leverancerne imødegås de værste konflikter og den ødelæggende utilfredshed)
  6. Hver godkendelse skal deles og fejres

Nu kan I som virksomhed agere i stedet for at reagere.

Har du spørgsmål til konsulentydelser?

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.