LSV Group

eBog 1

Lær at forstærke og forstå dit netværk – en introduktion til DiSC

I e-bogen "Forstærk og forstå dit netværk" får du en introduktion til persontypeværktøjet DiSC, som er en evidensbaseret metode til at læse og forstå andre og dig selv.

Bogstaverne D-i-S-C står for de personligheds- og adfærdstræk, der kendetegner fire sider, som tilsammen udgør hele vores personlighed.

Vi har altså mere eller mindre af hvert adfærdstræk i os. Persontypeværktøjet DiSC hjælper os til at anerkende de menneskelige forskelle.

Hermed bidrager det til, at du bliver bedre kommunikere mere hensigtsmæssigt, så du kan blive dygtigere til at forstærke dit netværk!eBog 2

Få 10 gode råd til succesfulde forandringsprojekter

I e-bogen "Sådan får du succesfulde forandringsprojekter" får du 10 gode råd til succesfulde forandringsprojekter i virksomheder baseret på 20 års praktisk erfaring med forandringsledelse.

Medarbejdere og ledere kan næsten få sved på panden, når ordet forandring bliver nævnt. LSV Group har stor erfaring med ledelse af forandringsprojekter og bliver tit spurgt om gode tips til, hvordan man som leder kan opnå succes med forandringsprojekter i sin virksomhed.eBog 3

8 ting du skal vide om optimering

I e-bogen "En guide til effektiv procesoptimering" får du 8 tips til hvordan du kan optimere virksomhedens processor.

Optimering handler om, at vi ændrer den måde, vi arbejder på og begynder at arbejde mere smart. LSV Group har stor erfaring med at hjælpe organisationer til at forbedre deres processer. Her deler vi otte vigtige råd, du som leder skal vide om procesoptimering i din virksomhed.

Download e-bøger

Vælg e-bøger

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.