LSV Group

FAQ

Hvad er LEAN Six Sigma

Lean Six Sigma er et process forbedringsprogram, der kombinerer de to ideer: LEAN – en samling af teknikker til at reducere den brugte tid til at levere et produkt eller service, samt Six Sigma – en samling af teknikker til at forbedre kvaliteten af produkter og services, der grundlæggende skal hjælpe til at forhøje kundetilfredshed.

Hvorfor skal jeg blive certificeret?

Ved at blive certificeret af LSV Group og IASSC får du en international anerkendelse på, at du har gennemgået et LEAN Six Sigma uddannelse, der lever op til internationale standarder og dermed differentierer du dig fra de øvrige LEAN Six Sigma fagkyndige på den danske marked, der ikke har denne internationale anerkendelse.

Hvad er inkluderet i prisen?

Al materiale, træning, hjælp og support er inkluderet i prisen. Derudover kommer der et gebyr for den internationale certificering, som bliver opkrævet af People Cert.

Hvor lang tid tager træningen og skal jeg regne med at bruge tid ved siden af træningsdagene?

Tiden du skal regne med at bruge varierer fra Bælte til Bælte. Den tid du skal bruge er beskrevet under hver kursusbeskrivelse.

Får jeg nogen hjælp og support under træningen?

Under træningen vil du modtage support fra din træner. Ud over dette har du mulighed for at deltage på vores support dage, der afholdes hver måned.

Hvem er IASSC?

IASSC er den eneste tredje parts certificerings organisation i LEAN Six Sigma industrien, der leverer professionel akkreditiver. IASSC er forpligtet til at højne og udbygge LEAN Six Sigma professionen ved at anerkende professionelle organisationer gennem standardiserede certificeringstest.

Hvem er PeopleCert?

PEOPLECERT Group tilbyder uafhængig, globalt anerkendte certificeringer, der evaluerer kompetencer, viden og fagkyndighed og er nøglen til nutidens konkurrence og performance drevne virksomhedsmiljø.

Må jeg lave et projekt sammen med en kollega?

Ja. Du har mulighed for at gå sammen med op til to af dine medarbejdere i forbindelse med udarbejdelsen af projektet.

Kan jeg følge kurset uden at have et projekt?

Nej, for at opnå certificering er det nødvendigt, at du laver et projekt, der sparer din virksomhed DKK 100.000 som minimum.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.