LSV Group

Et redskab til omstilling

Forandringsledelse er et redskab, der skal gøre en omstilling mere nærværende, håndgribelig og motiverende, så medarbejderne får mod på de nye muligheder, som forandringerne medfører. Og så er det et redskab til at imødegå usikkerhed og frustrationer på arbejdspladsen.

Forandringer er som udgangspunkt altid skræmmende for de involverede parter og kan betyde modstand, så derfor arbejder vi altid med forandringsledelse i vores ydelser.

Det betyder, at vi lægger stor vægt på at varetage de bløde elementer i en forandring, som fx kommunikation, hvilket virksomheder har en tendens til at underkende.

Vi sikrer, at de besluttede ændringer bliver implementeret på bedst mulig vis med størst mulig forståelse blandt medarbejdere og ledelsen.

20 års praktisk erfaring

Vi har 20 års praktisk erfaring med forandringsledelse og har udviklet en forandringskultur-model (CAP – også kendt som Change Acceleration Proces), der tager højde for alle de stadier, en organisation typisk skal igennem for at opnå succesfuld forankring af strategiske projekter.

Vi arbejder med tre dimensioner: Rammen, det vil sige vilkårene for forandringerne, hastigheden, tidshorisont og forventede deadlines, samt mennesket, hvor der er fokus på at motivere og kommunikere til medarbejderne.

Har du spørgsmål til konsulentydelser?

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Indføring i projektplan

Modellens faser indføres i projektets projektplan og har lige så høj vægt som alle andre aktiviteter, der er planlagt. I modellens ”overgangsstadie” er det en fordel at have en ekstern konsulent med, da de ikke har politiske eller følelsesmæssige aktier i den modstand, der opstår og derfor bedre kan tilgå denne konstruktivt og objektivt.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.