LSV Group

Eksklusive netværks- og supportdage

Gratis ekspert rådgivning

Den første onsdag i hver måned åbner LSV Group dørene for uforpligtende vidensdeling og kompetencerådgivning. Virksomheder, der dagligt står overfor ineffektive og omkostningstunge processer, kan hente inspiration til løsninger af disse udfordringer fra vores konsulenter og trænere.
 
Enkelte gange flyttes supportdagene til alternative datoer. Husk at følge LSV Group på facebook eller linkedin hvor evt. ændringer vil blive formidlet.
Med dette initiativ ønsker LSV Group at gøre opmærksom på nødvendigheden af, at vi alle må hjælpe til med at holde gang i hjulene og derigennem hjælpe den nuværende økonomiske situation på vej.
 

Administrerende direktør i LSV Group, Katrine Rohde siger:

”Det er vigtigt at være sit sociale ansvar som virksomhed bevist. Hvis vores gratis rådgivning kan hjælpe virksomheder med at vokse, og blive mere effektive og profitable, og med dette frigøre noget kapital til investeringer og udvidelser, mener vi, at det er vores ansvar at tilbyde vores ekspertise."

Hvis du eller din virksomhed er interesserede i en hel dag fyldt med professionel feedback og vidensdeling, så tilmeld dig til den næstkommende LSV dag – en dag hvor visioner og et gensidigt ønske om forandringer er i højsædet.

Supportdagene finder sted på vores hovedkontor.

Tilmelding kan ske ved at sende en mail til os på info@lsvgroup.com. For at opnå bedst mulig feedback på dine udfordringer eller problemer, råder vi dig til at beskrive disse kort i tilmeldingen.
Dette er fuldstændig frivilligt, men vil give os muligheden for at forberede os og eventuelt finde eksempler fra lignende cases, vi har arbejdet med, hvilket vil hjælpe dig til hurtigere at finde frem til de rigtige løsninger.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.