LSV Group

Green Belt til Black Belt

Denne uddannelse er til dig som har en international certificeret Green Belt uddannelse og som ønsker at løfte sit niveau indenfor procesoptimering.

Din rolle i virksomheden er at lede og eksekvere større komplekse projekter, samtidig med at du er mentor og vejleder for virksomhedens Green Belts.

Målgruppe

Hvad får du ud af kurset?

Med denne uddannelse får du et dybdegående kendskab til Lean Six Sigma DMAIC modelen som optimeringsværktøj og projektledelses metodik.
Du vil efter endt uddannelse udelukkende arbejde med optimering af projekter. Samtidig vil du være i stand til at støtte og supervisere Green Belt projekter.

Hvad siger vores kursister om kurset?

Efter endt uddannelse er vi i stand til at imødekomme de udfordringer vi møder i dagligdagen i forbindelse med implementeringen af Six Sigma. Dette har muliggjort, at vi nu starter en Lean Six Sigma organisation i Banedanmark.

- Kasper Ryt Hansen, Analytiker, Banedanmark

Opbygning

 

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.