LSV Group

Hvorfor vælge LSV Group?

Hvorfor skal du vælge en uddannelse fra LSV Group?

Med en uddannelse fra LSV Group kan kursister opnå en gevinst på minimum 45.000 kr. pr. deltager, der kan ses direkte på bundlinjen.

Med uddannelsen fra LSV Group skal den studerende via sit uddannelsesprojekt indtjene 100.000 kr. for Green Belts og 250.000 kr. for Black Belts til virksomheden for at blive indstillet til den certificerende eksamen.

Gennemsnittet for indtjening på uddannelsesprojekter ligger i øjeblikket på 1.108.168 kr. pr. kursist for vores Green Belt kursister.

Som arbejdsgiver får du en medarbejder, der med sin store viden om processer og optimeringer, vil være et stort aktiv for virksomheden, og som vil være i stand til at skabe store besparelser til virksomheden mange år frem.

Som en del af uddannelsen bliver deltagerne coachet og får en helt ny tilgang til forretning og proceskultur samt forståelse for procesoptimering, hvilket fremadrettet vil skabe høj værdi for virksomheden.

Alle vores uddannelser er internationalt certificeret og akkrediteret, hvilket er en garanti for kvalitet og suveræne kompetencer til jeres virksomhed.

Ønsker du en medarbejder, der kan skabe positive resultater i form af højere indtjening, mindre spild og variation i processerne, gladere kunder og mere tilfredse medarbejdere, så send dine medarbejdere på en LEAN Six Sigma-uddannelse hos LSV Group. Vi sikrer, at vores kursister kan omsætte den lærte teori til praksis fra dag et.

Hos LSV Group får du et totalforløb til én samlet pris:

Hvorfor investere i Lean Six Sigma uddannelser

I skal investere i Lean Six Sigma uddannelser fordi I bl.a. vil kunne opleve følgende effekter:

Med Lean og Six Sigma kompetente medarbejdere kan I mobilisere jeres virksomhed fra at være reaktiv til at blive proaktiv.

Ved at være proaktive, kan I fastholde eller øge jeres indtjening trods markedsudsving, og stigende forventninger fra en stadig mere og mere krævende kundeprofil.

Lean Six Sigma øger dermed jeres konkurrenceevne gennem stabile og leverancestærke processer.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.