LSV Group

IASSC Certificering

LSV Group A/S arbejder tæt sammen med internationale organisationer for at sikre evnen til at kunne udbyde internationale LEAN Six Sigma uddannelser.

For at opnå den internationale certificering fra LSV Group og IASSC, skal de studerende gennem nedenstående proces, der sikrer et højt niveau hos de studerende:


Den gennemgåede proces er med til at sikre, at den studerende rent faktisk følger internationale standarder for LEAN Six Sigma kompetenceudvikling og at den studerende har praktiseret sine nye kompetencer i egen virksomhed. Slutteligt sikrer denne proces, at virksomhedens investerede ressourcer opnår fuldt udbytte gennem succesrige projekter.

 

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.