LSV Group

Introkursus

Se med her og få en lille smagsprøve på vores populære LEAN Six Sigma introkursus.

 

Kurset er for dig der ønsker at få et indblik i Lean Six Sigma universet. Kurset henvender sig til de ressourcer i organisationen, der er interesserede i at finde ud af om Lean Six Sigma kunne være interessant for netop deres virksomhed eller om en LSS uddannelse kunne være interessant for dem personligt.

Målgruppe

Hvad får du ud af kurset?

Vores intro dag giver dig en forståelse af de basale værktøjer inden for Lean Six Sigma, og du vil blive introduceret til kulturen bag en ægte Lean Six Sigma organisation.

Vi kommer med praktiske eksempler, der vil lette forståelsen og vise dig, hvordan filosofien kan praktiseres i lige netop din virksomhed.

Datoer

Opbygning

 

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.