LSV Group

Jesper Boye

Jesper Boye

Konsulent

I LSV Group står Jesper Boye for ledertræning og personlig gennemslagskraft med fokus på at træne nye ledere.

Med en baggrund indenfor den finansielle sektor og konsulentbranchen har Jesper Boye 25 års erfaring indenfor ledelse, kunderådgivning, salg, undervisning, formidling, forhandling, konflikthåndtering, rekruttering og personlig coaching.

De første 10 år af sin karriere har Jesper Boye fungeret som bankrådgiver/souschef/instruktør og har i den forbindelse bred erfaring med salg og rådgivning indenfor områderne bolig, investering, pension og forsikring herunder udvikling og vedligeholdelse af egen kundeportefølje. Herefter har han arbejdet i konsulentbranchen som konsulent/senior konsulent/teamleder, hvorefter han blev selvstændig.

Med den finansielle baggrund og ledelsesmæssige erfaring er hans tilgang til opgaverne præget af et stort engagement og ansvar.

En af Jesper Boyes spidskompetencer er at håndtere kundekontakt og se situationen fra kundernes synsvinkel. Han har øje for, hvordan man skal kommunikere med kunderne, og hvordan en medarbejder bør agere i kontakten.

Samtidig gør Jesper Boye ofte et stort nummer ud af at fortælle kunderne, hvad de har brug for at høre snarere end, hvad de kunne tænke sig at høre.

Jesper Boye har også en unik evne til at forstå korte og lange målsætninger og udviklingsbehov – og så befinder han sig som en fisk i vandet på alle niveauer: topledelse, mellemlederniveau og på det operationelle niveau.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.