LSV Group

Jesper Nielsen

Jesper Nielsen

Konsulent

Jesper har faciliteret workshops i stort set alle brancher og forretningsområder i både Danmark og udlandet de seneste 20 år. 

Afsættet har altid været en erkendelse af, at processer altid vælger at trodse organisatoriske og faglige skel i en virksomhed, så det er vigtigt at kunne samles og gennemføre et arbejdsmøde sammen.

Jesper sætter en ære i at sørge for at alle deltagere – som jo mere eller mindre frivilligt har afsat en travl dag til workshoppen – går derfra med resultater i hånden. Workshops er blevet en måde at arbejde på, og når virksomheden investerer 20 arbejdsdage i en enkelt workshop, skal det også føre til noget!

Jesper har en baggrund som ingeniør og har både været den eksterne konsulent, der presser på og sætter i gang samt den interne konsulent, som støtter medarbejdere og ledelse gennem en forandring. Endelig har Jesper også selv været leder for 50 mand og haft ansvar for at udvikle samtidig med, at den daglige drift skal fungere.

Jespers mangeårige erfaring med Lean Six Sigma har gjort, at han ved, hvornår de mange værktøjer skal hives frem. Ifølge Jesper er LEAN Six Sigma ikke svært, men succesen afhænger i høj grad af, om facilitatoren evner at gribe fat i de rigtige redskaber og kan inspirere deltagerne til at tage dem til sig.

Jesper er garvet facilitator og har intet imod udfordringer. Når forvirringen er størst, bølgerne går højt, modstanden mod forandring er til stede - eller bare når deltagerne har nej-hatten på, så er udfordringen tilpas stor til Jesper.

Jesper er også uddannet tømrer og driver sit eget entreprenør- og rådgivningsfirma inden for byggeri.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.