LSV Group

Sven Kristiansen

Karin Krogh

Konsulent

Karin underviser, holder foredrag, planlægger og rådgiver. Hun tager udgangspunkt i kommunikationen og deltagerne, og i hvordan de får mest muligt med sig hjem fra arrangementet.

Lige fra hvordan talerne skal dele deres budskaber bedst muligt til, hvordan man aktivt involverer deltagerne. Hun er desuden en prisbelønnet facilitator og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

Hun har stået for nationale såvel som internationale konferencer, med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere. Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende.

Hun er også selv udøvende foredragsholder, har en nørdet interesse i alt omkring præsentationer, og så har hun opfundet Glædesmodellen.

Hun er tildelt prisen Best Content Facilitator af MPI (Meeting Professionals International) Danmark og var i 2015-2016 President for MPI Danmark.

Hun var en af arrangørerne bag det hidtil største event baseret på Meetovationprincipperne (et anderkendt dansk mødedesignkoncept udviklet af Visit Denmark), da EMEC16 (European Meetings and Events Conference) blev afholdt i København i februar 2016.

Hun har stået på scener i hele verden – fra Mexico til Las Vegas, Barcelona, London, Helsinki, Krakow og Granada blandt andre.

Hun er certificeret i Everything DiSC® og arbejder med at skabe forståelse og rummelighed for sine kunder, der i sidste ende giver resultater på bundlinen.

Karin har mere end 25 års erfaring med god kommunikation, møder og konferencer.

Hun er certificeret facilitator, proceskonsulent og Meetovator (mødedesigner)

”God kommunikation er roden til alt godt”.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.