LSV Group

Kion Schmeltzer

Kion Schmeltzer

COO & Head of Educations

Med mere end 25 års LEAN Six Sigma-undervisningserfaring er Kion ansvarlig for alle uddannelser hos LSV Group.

Han har personligt opnået det højeste certificeringsniveau indenfor Six Sigma – Master Black Belt, hvilket gør ham til en af de mest trænede i branchen.

Kion har sin primære Six Sigma-erfaring fra en lang karriere i GE, der blandt andet betød flere årelange udlandsophold i Norge og Sverige, i ledende roller og med et stort forretningsmæssigt ansvar.

I sin tid i GE, modtog Kion ”the Quality Club Award” i 2000 og 2005, hvilket gør ham til den eneste person i den nordiske forretning, der nogensinde har modtaget denne pris to gange. Desuden har Kion et certifikat i Change Acceleration Process (CAP), som han har opnået på en af verdens størst udviklende universiteter; General Electric's John F. Welch Leadership Center i Crotonville.

Hans tunge viden og uddannelse på området har sikret ham og LSV Group fine certificeringer fra IASSC og People Cert.

Kions fokus som underviser er, og har altid været, at sikre praktisk viden hos kandidaterne, der deltager på de uddannelser, han er ansvarlig for. Kion bruger meget af sin egen erfaring til at støtte og coache, så uddannelserne bliver et totalforløb og ikke blot teoretisk undervisning.

Siden sin start i LSV Group i 2008 har Kion bidraget betydeligt til, at virksomheden har opnået tre Gazelle-kåringer fra Børsen og fem Tripple A akkrediteringer fra Bisnode, blandt andet gennem strategiske samarbejder på det norske marked.

Du kan læse mere om vores populære uddannelser og vores internationale certificering ved at klikke på nedenstående ikoner

“I believe in God, King & Country – everyone else must bring data.”

Yellow Belt   Green Belt   Black Belt   Certificering    

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.