LSV Group

Lone Nyby Jeel

Lone Nyby Jeel

Marketing & Communication

Med stor passion for og viden om marketing og kommunikation, har Lone siden 2011 håndteret al kommunikation og marketingperspektiver i LSV Group A/S.

Med sig fra sin Kandidat i Virksomhedskommunikation tager Lone en holistisk tilgang til kommunikation og marketing, hvor det er vigtigt, at virksomheder har et stærkt og genkendeligt image, der bliver kommunikeret enstydigt på alle virksomhedens platforme. Dette er udslagsgivende for Lones arbejde og mindset.

Lone arbejder intens med de digitale medier, der giver LSV Group mulighed for at berige og videregive viden og information om internationale procesoptimering via gratis guides, e-bøger og indholdsrige opdateringer på de digitale platforme.

Lone er med sit arbejde med til at udvide kendskabet til LSV Group, professionel optimering og procesforståelse. Det er afgørende for Lone, at modtageren af kommunikationen bliver beriget, inspireret og får lyst til at vide mere om det univers som LSV Group repræsenterer.

Snyd ikke dig selv for at følge Lones og LSV Groups arbejde på vores forskellige platforme - klik på nedenstående ikoner for at komme til dit foretrukne sociale medie.

"The hard stuff is the easy stuff - the soft stuff is the hard stuff"
Facebook LinkedIn Twitter YouTube Artikler

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.