LSV Group

Martin Holt

Martin Holt

Konsulent

Martin har i mere end 15 år arbejdet med LEAN Six Sigma som værktøjskasse i sit arbejde med procesoptimering. 

Herunder i særdeleshed med "Service Excellence" og "Customer Experience".

Martin har en fortid fra GE, hvor han som en af de første i Danmark blev uddannet inden for metoderne LEAN Six Sigma. Det var et univers, som Martin mestrede så godt, at han senere blev underviser i GE og uddannede en stor gruppe af de danske ressourcer, der i dag opererer på det danske marked - mange af dem i ledende stillinger.

Martin er i dag en af LSV Groups stærke konsulenter, når det handler om kundeoplevelser, strømligning af processer og forretningsoptimering med LEAN Six Sigma. Han bruger koncepterne til at hjælpe virksomheder med at skabe holdbare og robuste processer. Han sikrer, at selv store udfordringer bliver implementeret med succesfulde resultater. Han har altid fokus på kundeoplevelsen og kvaliteten i virksomhedens leverancer, hvad enten det er et produkt eller en serviceydelse.

Martin arbejder altid tæt med ledelsen for at sikre, at det bliver tydeliggjort over for organisationen, hvorfor implementeringerne er vigtige, hvad de vil bidrage med og hvad der kan forventes fremdadrettet.

Den tunge operationelle LEAN Six Sigma-erfaring i en del ledende stillinger gennem de sidste 15 år, gør Martin en vigtig sparringspartner, når strategiske beslutninger og tiltag skal gennemføres i danske og internationale virksomheder.

Martins erfaring fra ledende stillinger gør ham i stand til at se udfordringerne fra ledelsens og direktionens side. Det gør ham til en stærk ressource, når optimeringer og forandringer skal implementeres.

Med Martin på holdet fastholder I fokus på kunden og forretningen.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.