LSV Group

Master Black Belt

Uddannelsen er for dig, der skal løse nogle af de hårdeste forretningsproblemer. Du er international Black Belt og har avanceret viden og erfaring i at benytte Lean Six Sigma metoder og værktøjer.

I dit fremtidige job skal du facilitere projektudvælgelser og –vurderinger, samt vejlede, undervise og lede Black Belts og Green Belts

Målgruppe

Hvad får du ud af kurset?

Master Black Belt uddannelsen lægger stor fokus på at træne den studerende til at vejlede, undervise og lede Black Belts og Green Belts med deres projekter.

Opbygning

Et uddannelses forløb strækker sig over 2 år, hvor den studerende skal afsætte 500-700 timer.
For at sikre størst mulig succes tilbydes den studereden 40 timers coaching af en af LSV Groups Master Black Belts.

  1. 10 teoretiske afleveringsopgaver som alle skal godkendes
  2. 4 undervisningsdage på GB niveau
  3. 5 coaching sessioner
  4. 5 timers projekt gennemgang

Mere information

Er du interesseret i en Master Black Belt uddannelse fra LSV Group? Da denne uddannelse bliver bygget op omkring hver enkelt kursist, laver vi altid et individuelt forløb for kursisten og derfor bedes du kontakte til vores uddannelsesansvarlig Kion Schmeltzer på telefon 88 96 95 02 eller via mail k.schmeltzer@lsvgroup.com.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.