LSV Group

Ole Boje Jørgensen

Ole Boje Jørgensen

Konsulent

Med mere end 25 års ledelseserfaring på strategisk, taktisk og operationelt niveau er Ole en faglig tung ressource for LSV Group. 

Ole har i det meste af sin karriere arbejdet i IT-virksomheder og senest i KMD, hvor han sad som Executive Vice President med ansvaret for mere end 230 chefer, ledere, medarbejdere samt et budget på et 3-cifret millionbeløb

Ole har en solid forretningsforståelse og har en grundlæggende erfaring med resultatorienteret ledelse. Hans erfaringer er en force for virksomheder, der arbejder med strategiske forandringer.

Ole evner at tale til både direktionen og til medarbejderne. Hans erfaring gør ham i stand til at få enderne til at mødes og forandringer til at blive en succes.

Med sin store erfaring indenfor kontraktstyring bidrager Ole med at sikre, at LSV Groups samarbejdskontrakter og kundekontrakter lever op til de højeste standarder.

Ole har ligeledes været med til at løfte LSV Groups strategiske målsætninger og arbejdet intenst med at gøre LSV Groups strategi til en kunde- og markedsorienteret strategi, der fokuserer på at sætte kunde i fokus, samtidig med at processerne bliver sat i centrum.

"Digitizing your process today, is only a
problem if you don't know your processes"

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.