LSV Group

Steen Westergaard

Steen Westergaard

Konsulent

Siden midt 80’erne har Steen arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Han startede sin karriere som system arkitekt for Navision og var en af mændene bag systemet, der i dag ejes af Microsoft.

Virksomheder i dag er tynget af store mængder af data i form af filer, der skal håndteres og tilgås af flere medarbejdere. Steen er med til at minimere de ressourcer som virksomheder bruger på at håndtere dokumenter.

Steen er forretningsorienteret i sin tilgang til opgaver og sætter altid virksomhedens økonomiske gevinst i højsæde, når der skal udvikles processer for håndtering af virksomhedens dokumenter.

Steens mange år i konsulentbranchen gør ham i stand til at arbejde sammen med mange niveauer i organisationen og han evner at skabe sig et hurtigt overblik over en virksomheds situation og dykke ned i de områder, hvor der er brug for forbedringer.

Steen formår at arbejde både på det strategiske og operationelle niveau, hvilket gør ham i stand til at skabe helhedsløsninger, der er i overensstemmelse med strategien, men som lægger som op af de arbejdsgange medarbejderne sidder med i det daglige.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.