LSV Group

Strategi skaber fælles retning

Strategi er det, der former hele organisationen og den retning, som alle medarbejdere arbejder i. Uden en strategi vil hver medarbejder arbejde uden overordnet formål, og vores kunder vil ikke kunne skelne os fra vores konkurrenter.

LSV Group assisterer direktionen med at gennemføre strategimøder for at få etableret en fremtidig retning, der er forenelig med markedstendenser og virksomhedens kapacitet.

Strategiarbejde med LSV Group tager udgangspunkt i de forandringer, som vi ved, en strategi vil medføre.

Vi har derfor bygget en model, der sikrer, at alle aspekter bliver gennemtænkt, inden der udstikkes nye mål. Husk, at rammerne og vilkårene skal være til stede, for at en strategi kan implementeres med succes. Ved at forholde os til disse elementer kan vi bygge en robust plan.

For at lykkes med strategiarbejdet er det vigtigt, at man tager højde for processerne, teknologien, der er til rådighed, og aktørerne i processen.


 

Har du spørgsmål til konsulentydelser?

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.