LSV Group

Troels Ravn

Troels Ravn

Konsulent

Med mere end 15 års erfaring i krydsfeltet mellem forretningsprocesser og informationsteknologi har Troels opbygget brede og dybe kompetencer, som er afgørende for en optimal udnyttelse af synergierne mellem forretning og IT.

Troels er IASSC certificeret Lean Six Sigma Black Belt, og er meget passioneret omkring Business Process Management og procesorienterede ledelsessystemer.

Han har bidraget til flere banebrydende implementeringer over de seneste år, herunder til et Gartner Award Winning procesledelsessystem (2013).

Den brede og dybe faglige viden som Troels besidder, har han anvendt effektivt på både strategisk og operationelt niveau, og kan arbejde på tværs af faglige og organisatoriske skel.

I de seneste år har Troels bidraget til etablering og operationalisering af omfattende og banebrydende procesorienterede løsninger.

Troels har bred brancheerfaring fra projekter og ansættelser hos en række markedsledende virksomheder, og har en solid forståelse for både procesmæssige og IT tekniske problemstillinger.

Han kan indgå i en dyb og effektiv dialog med fagspecialister fra begge sider, og er i stand til effektivt at levere resultater, som er forankret hos både forretning og IT.

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.