LSV Group

IASSC certificerede uddannelser

LSV Group tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma. Nedenfor kan du se de klassiske og mest populære uddannelser.

Alle vores uddannelser er IASSC-certificeret, og du kan vide dig sikker på, at du vil få den højeste kvalitet på markedet.

Klik for at finde opstartsdatoer for de forskellige hold, og læs mere her om vores eksamensdatoer, og hvordan du tilmelder dig den skriftlige og praktiske eksamen.

5★-anmeldelser på Facebook

Anmeldelser på Facebook

Har du spørgsmål til uddannelserne?

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Kundecase: Sådan hjælper med LEAN Six Sigma hos Saxo Bank

Er du nysgerrig på hvordan LSV Group arbejder med vores Green Belt-uddannelse? Her er et eksempel på hvordan vi sammen med Saxo Bank har bygget et internationalt LEAN Six Sigma arbejdsmiljø, hvorfra vi hjælper med at uddanne internationale Green Belt-studerende.

› Gå til Green Belt-uddannelsen

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.