LSV Group

Uddannelser - Old

LSV Group tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma. Nedenfor kan du se de klassiske og samtidige mest populære uddannelser. Alle vores uddannelser er IASSC certificeret og du kan vide dig sikker på, at du vil få den højeste kvalitet. Nedenfor kan du også læse, om nogle af de øvrige uddannelser vi tilbyder.

Du kan også finde opstartsdatoer for de forskellige hold, læse mere om vores eksamensdatoer og hvordan du tilmelder dig den skriftlige og praktiske eksamen.


Intro kursus

Yellow Belt

Green Belt

Green Belt
til Black Belt

Black Belt

Master Black Belt

Introkursus

Kurset er for dig der ønsker et indblik i Lean Six Sigma universet. Find ud af om Lean Six Sigma er interessant for jeres virksomhed eller dig personligt.

Læs mere

Yellow Belt

Uddannelsen er for dig, der skal kende til terminologien indenfor Lean Six Sigma. Du samarbejder med Green Belts og Black Belts eller andre projektprofiler, og skal derfor forstå disses bevæggrunde, når processer skal optimeres, eller forandringer implementeres.

Læs mere

Green Belt

Uddannelsen er for dig, der ønsker at arbejde med struktureret projektledelse af procesoptimerings opgaver, og har en fremtrædende rolle i virksomhedens projekter ved siden af dine andre daglige opgaver.

Læs mere

Green Belt til Black Belt

Denne uddannelse er til dig som har en international certificeret Green Belt uddannelse og som ønsker at løfte sit niveau indenfor procesoptimering.

Læs mere

Black Belt

Uddannelsen er for dig, der skal arbejde med struktureret projektledelse af procesoptimerings opgaver efter Lean Six Sigma metoden.

Læs mere

Master Black Belt

Uddannelsen er for dig, der skal løse nogle af de hårdeste forretningsproblemer. Du er international Black Belt og har avanceret viden og erfaring i at benytte Lean Six Sigma metoder og værktøjer.

Læs mere


Sammenlign de mest populære uddannelser

Internationalt akkrediteret materiale
Opstartsmøde
Antal uddannelsesdage 5 10 20
Elektronisk adgang til materiale
Ubegrænset Sigma XL brugerlicens
Memory jogger
Personlig sparring
Månedlig støttedage
Studieportal
IASSC øvelses test
Krav om uddannelsesprojekt
Mundtlig eksamen
Skriftlig eksamen
Fuld forplejning
Krav til projektresultat for certificering 100.000 DKK 250.000 DKK
Læs mere her Læs mere her Læs mere her

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.