LSV Group

8 former for spild

Traditionel LEAN-tankegang arbejder med syv former for spild, men hos LSV Group anbefaler vi, at der tages højde for et ottende element nemlig ’talent’. Talent handler om, at man har de rette personer til det rette job. Det vil sige, at man ikke har personer ansat, som er hverken over- eller underkvalificerede. De otte spildtyper (waste), som vi arbejder med hos LSV Group, er:

Vi faciliterer og driver LEAN-projekter for vores kunder, og vores fornemmeste opgave er at stille alle de rigtige spørgsmål, så de otte elementer bliver blotlagt, og disse kan optimeres.

LEAN-modellen

LSV Group faciliterer og gennemfører workshops i virksomheder, der kan sikre denne viden, så der er et grundlag at lave optimeringer ud fra. Vi anvender bl.a. LEAN-metoden, som består af fem faser, der skal gennemføres i kronologisk rækkefølge:

Forventede resultater

Har virksomheder ikke tidligere gennemført procesoptimeringer med LEAN eller andre tunge metoder, er det vores erfaring af følgende resultater bør kunne opnås:

  • Effektivitet/produktivitet bør stige med 20 pct. for udvalgte processer, der ikke tidligere har gennemgået signifikante procesoptimeringsimplementeringer
  • Antal fejl og/eller klager bør falde med minimum 50 pct. inden for det første år, for ydelser eller produkter, der tidligere har skabt utilfredse ”kunder/brugere”, og hvor en håndtering ikke er effektueret endnu
  • Kunde OG medarbejdertilfredsheden bør stige med minimum 25 pct. over en to-treårig periode, som resultat af bedre arbejdsbetingelser

Har du spørgsmål til konsulentydelser?

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.