LSV Group

Yellow Belt

Uddannelsen er for dig, der skal kende til terminologien indenfor Lean Six Sigma. Du samarbejder med Green Belts og Black Belts eller andre projektprofiler, og skal derfor forstå disses bevæggrunde, når processer skal optimeres, eller forandringer implementeres.

Uddannelsen udbydes som virksomhedskurser, hvor der typisk deltager 16 deltagere.

Målgruppe

Hvad får du ud af uddannelse?

På denne uddannelse får deltagere en all-round forståelse for Lean Six Sigma, der gør dig i stand til at tale samme sprog som virksomhedens optimeringsressourcer. Du bliver i stand til at deltage i at definere, måle og kontrollere processer, der skal optimeres. Sammen med en Green Belt/Black Belt, vil du kunne gennemføre større optimeringsprojekter.

Hvad siger vores kursister om kurset?

YB træning hos LSV Group har ikke blot givet en værktøjsforståelse, men endnu vigtigere udfordret vores forståelse af at sætte kunden i centrum og fokuserer på processen. Jeg vil til enhver tid anbefale LSV som leverandør af professionel LEAN Six Sigma – en virksomhed som professionelt sætter sig i kundens sted med en direkte indflydelse på bundlinjen.

- Christine Wathne Seloter, Konsernbanksjef, SpareBank

Opbygning

Dagene kan planlægges i samarbejde med virksomheden, og der kan/skal være et ophold på 4 til 16 uger mellem modul 1 og modul 2.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.