LSV Group

Yellow Belt - Product Details

DETTE VIL DU LÆRE PÅ KURSET:

1. Define

I denne fase defineres kunden, deres CTQ (Critical to Quality) og forretningsområdet, der er involveret. Her er det nødvendigt at analysere hvem, der er processens kunder, og hvilke forventninger de har til det specifikke produkt/service.

For at kunne gøre dette, skal grænserne (start og stop) for processen være velkendte, og processen, der skal forbedres, skal være defineret og nedskrevet.

I define fasen er det nødvendigt at forstå Y’et og hvordan det er muligt at måle på dette.

2. Measure

I measure kigges der på hvordan processen leverer. For at opnå indsigt i processen er det nødvendigt at udvikle en data collection plan og indsamle data til at definere typer af fejl. Formålet med measure fasen er derfor at prioritere X’erne samt at måle på disse i forhold til Y’et.

3. Control

Det er nødvendigt at kontrollere den forbedrede og implementerede proces for at opretholde den rigtige kurs. For at sikre at gamle vaner ikke genopstår, er det nødvendigt at udvikle, dokumentere og implementere en løbende monitoreringsplan.

Control er en løbende fase, hvor du monitorerer vigtige X’er og Y’et over tid.

Tidsforbrug & Eksamen

Det forventede tidsforbrug under kurset ligger på ca. 20 timer og efter endt undervisning, vil der ligge en eksamen.

Efter beståelse af eksamen vil du modtage et diplom fra LSV Group, der beviser at du har gennemført og bestået e-learning kurset på Yellow Belt niveau.

Adgangen til kurset vil være åben i 6 måneder.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.