Solid økonomi sikrer endnu en AAA-rating

Solid økonomi sikrer endnu en AAA-rating

LSV Group er blevet kreditvurderet af Bisnode Credit (tidligere Soliditet A/S) og endnu en gang, har vi opnået en AAA-rating, en rating som kun er tildelt knap 2 % af alle danske selskaber.

AAA-vurderingen er med til at vise, at LSV Group A/S’s risiko for konkurs, betalingsstandsning eller lignende er estimeret til 0,4 %, hvilket skaber en sikkerhed overfor vores kunder, medarbejdere og leverandører.

Bisnode Credits rating bliver fastsat på baggrund af en række delbedømmelser ud fra virksomhedens grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. Nedenfor ses delbedømmelserne af LSV Group A/S, der har dannet grundlaget for dette års rating.

Grunddata: I grunddata indgår, om virksomheden er aktiv, i betalingsstandsning eller under likvidation. Herudover fortæller grunddata, hvornår virksomheden er grundagt, hvilke branche virksomheden befinder sig indenfor mv.

Ejerforhold: I ejerforhold indgår, om virksomheden er del af en koncern. Derudover bliver moderselskabets tilstand kontrolleret.

Økonomi: Økonomi har udgangspunkt i årsregnskabet og er det vigtigste område i vurderingen.

Betalingserfaringer: Betalingserfaringer indeholder oplysninger om en virksomheds betalingsmønstre målt i antal dage, som en faktura betales før/efter sidste betalingsdato. Virksomheder, der opnår en AAA-rating, har vist særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.