Standardized Work

Standardadiseret arbejde er et arbejdskontrolsystem designet og forbedret af de medarbejdere, der arbejder med processen.

Ved at afgøre hvordan jobbet skal gøres og hvor lang tid det tager, sikrer arbejderne at selv nye medarbejdere kan opnå de ønskede resultater hurtigt. Det er vigtigt at huske, at standardiseret arbejde er et vedvarende arbejde, hvor medarbejdere konstant skal overveje og teste ideer for at forbedre arbejdsprocessen.

Standardiseret arbejdet handler derfor ikke om at udarbejde en permanent standard, men en måde til at sikre at arbejdet bliver gjort på en standardiseret måde, indtil der findes en bedre måde at håndtere arbejdet på.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.