Karin Krogh

Senior Konsulent

Karin er certificeret i Everything DiSC® og arbejder med at skabe forståelse og rummelighed for kunderne, så det giver resultater på bundlinen.

Karin har mere end 25 års erfaring med god kommunikation, møder og konferencer.

Hun er certificeret facilitator, proceskonsulent og Meetovator (mødedesigner) Og så kan hun også snart kalde sig IASSC certificeret Green Belt.

Karin coacher, rådgiver, underviser, holder foredrag og planlægger.

Hun tager altid udgangspunkt i kommunikationen og deltagerne, og i hvordan de får mest muligt med sig hjem fra arrangementet. Lige fra hvordan talere skal dele deres budskaber bedst muligt til, hvordan man aktivt involverer deltagerne. 

Hun er desuden en prisbelønnet facilitator og styrer både program og energi på kurser og konferencer med stor entusiasme og gejst.

Hun har stået for nationale såvel som internationale konferencer, med blandt andre Bill Gates og Michael Dell som hovedtalere. Hun har rådgivet både professionelle foredragsholdere, topledere, iværksættere, politikere og studerende.

Hun er tildelt prisen Best Content Facilitator af MPI (Meeting Professionals International) Danmark og var i 2015-2016 President for MPI Danmark.

I 2019 fik hun tildelt prisen som Innovator Meetings Award fra Smart Meetings i USA, samt tildelt en fornem plads på listen “The most influential People in the Event Industry” fra eventex.

Hun har stået på scener i hele verden – fra Mexico til Las Vegas, Barcelona, London, Helsinki, Krakow og Granada blandt andre.

"God kommunikation er roden til alt godt!"