Katrine Rohde

Senior konsulent

Udvikler vækst- og forretningsstrategier

  • Håndterer hele forandringsprocessen, der ALTID følger med forretningsstrategier for især at sikre kundetilfredsheden og rentabiliteten i tiltagene
  • Bygger robuste processer i forbindelse med implementering af strategiske tiltag i danske og internationale virksomheder
  • Sikrer en forankring af udstukne strategier
  • Styrer din virksomhed mod succes i forhold til både kunder og medarbejdere
  • Stiller skarpt fokus på bundlinjen og kundernes behov


Katrine har 20 års erfaring med anvendelse af LEAN Six Sigma som strategisk værkstøjskasse og ledelsesfilosofi.

Hun udnytter koncepterne til at bygge robuste processer i forbindelse med implementering af strategiske tiltag i danske og internationale virksomheder.

Katrines primære fokus er at håndtere hele forandringsprocessen, der ALTID følger med forretningsstrategier for især at sikre kundetilfredsheden og rentabiliteten i tiltagene.

Hun er specialist i at gennemføre de mest udfordrende projekter og har solide ledelsesmæssige erfaringer med at sikre en forankring af de udstukne strategier.

Erfaringerne har hun opnået dels fra sit job, hvor hun rejste verden rundt som Global BPMS leader i General Electric samt fra sin funktion som CEO for LSV Group A/S, hvor hun også hvert år varetager konsulentopgaver hos LSV Groups kunder.

Siden LSV Groups etablering i 2006 har Katrine fokuseret meget af sin tid på at drive virksomheden efter de principper, som LSV anbefaler. Det har således resulteret i fem Tripple A akkrediteringer fra Bisnode, tre vækstgazeller fra Børsen og en IASSC certificering.

I 2007 blev Katrine udnævnt blandt Top 100 Talenter i Danmark i kategorien direktører af Berlingske Business Magasin, og i 2009 blev Katrine tildelt titlen som årets anden bedste leder af Junior Chamber International (JCI).

LSV Group arbejder med LEAN Six Sigma som det overordnede værktøj, når virksomheders strategi, målsætning og processer skal optimeres. Men LEAN Six Sigma er ikke nødvendigvis målet i sig selv.

“Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers”

– Stephen R. Covey