Ole Boje Jørgensen

Senior Konsulent

Med mere end 25 års ledelseserfaring på strategisk, taktisk og operationelt niveau er Ole en faglig tung ressource for LSV Group.

Ole har i det meste af sin karriere arbejdet i IT-virksomheder og senest i KMD, hvor han sad som Executive Vice President med ansvaret for mere end 230 chefer, ledere, medarbejdere samt et budget på et 3-cifret millionbeløb.

Ole har en solid forretningsforståelse og har en grundlæggende erfaring med resultatorienteret ledelse. Hans erfaringer er en force for virksomheder, der arbejder med strategiske forandringer.

Ole evner at tale til både direktionen og til medarbejderne. Hans erfaring gør ham i stand til at få enderne til at mødes og forandringer til at blive en succes.

Med sin store erfaring indenfor kontraktstyring bidrager Ole med at sikre, at LSV Groups samarbejdskontrakter og kundekontrakter lever op til de højeste standarder. Ole har ligeledes været med til at løfte LSV Groups strategiske målsætninger og arbejdet intenst med at gøre LSV Groups strategi til en kunde- og markedsorienteret strategi, der fokuserer på at sætte kunde i fokus, samtidig med at processerne bliver sat i centrum.

"Digitizing your process today, is only a problem if you don't know your processes"