Peter Gundlach

Projektleder

Leder projekter effektivt

  • Bygger robuste processer i forbindelse med implementering af strategiske tiltag i danske og internationale virksomheder
  • Har ledet projekter i mange forskellige industrier
  • Styrer effektivt projekter med vanskelige rammebetingelser
  • Kan følge både traditionelle og moderne projektmodeller
  • Er god til at få projektdeltagerne til at yde den smule ekstra
  • Solid erfaring i at lede og gennemføre kvalitetssikring i projekter

 

Peter Gundlach har ledet internationale projekter gennem hele karrieren, og han bliver ekstra glad, når han kan lære andre op i dette fag. Peter kører sine projekter med stor entusiasme og bruger aktivt coachingteknikker for at få teamet til at præstere optimalt. 

Gundlach 4

Peters store erfaring fra mange forskellige industrier og fagfelter har givet ham et solidt fundament til at gennemføre projekter.

Han vil helst arbejde med tekniske, industrielle projekter, hvor han viser, at han i bund er en dygtig ingeniør med sans for økonomi. Med sin brede erfaring kan Peter ofte både lede projektet og styre den tekniske gennemførelse.

I alle projekter laver Peter en projektplan som inkluderer værdifulde kvalitetssikringsaktiviteter som f.eks. design reviews, FMEA, testplan, og evt. HAZID og HAZOP. Peter kan både gennemføre og facilitere disse aktiviteter.

Blandt de mange formelle projektmetoder, så lægger Peter specielt vægt på risikostyring og projektdeltagernes trivsel. Med det på plads leveres projekterne normalt på budget, tid og kvalitet. Vigtige parametre for trivsel er en tydelig kommunikation om projektets formål, den enkeltes delmål og deadlines.

Risikoanalysen kvantificerer usikkerheden i et projekt og er et ekstra værktøj til at prioritere og styre opgaverne.

Peter har en lang track record med effektivt gennemførte projekter.

Peter er stærkt teoretisk funderet, se til højre.

Civilingeniør i mekanik Certificeret Prince2 agile projektleder Uddannet coach Certificeret mentor