Svend Kristiansen

Regionschef - Jylland

Svend er LSV Groups regionschef, som har hovedansvaret for LEAN Six Sigma-undervisning på Fyn og i Jylland.

Med sine 20 års erfaring med kvalitet, projektstyring og optimering er Svend en dygtig kompetence for LSV Groups uddannelser.

Svend er certificeret Black Belt fra LSV Group og IASSC og er passioneret omkring produktion og kvalitetssikring.

Han har også CQI / IRCA certifikat på at være Lead Auditor i QMS ISO 9001:2015.

Svend er stærkt funderet i den teoretiske verden, der afspejles i hans mange uddannelser og kurser. Kombineret med sine mange års erfaringer inden for produktion og teknik evner han at formidle og løse komplekse udfordringer i den industrielle verden.

Svend har arbejdet i store virksomheder som Velux og Triax og forstår derfor at begå sig i hierarkiske organisationer, hvor der kan være lange beslutningsprocesser, hvilket gør ham værdifuld, når vi arbejder med store solide produktionsvirksomheder.

Svend har udført flere opgaver på internationalt plan i det meste af Europa samt Kina. Her har han gennemført leverandørgodkendelser, opfølgningsmøder og været ansvarlig for problemløsninger på alle plan. Ligeledes har han gennemført projekter med implementering af nye managementsystemer samt optimeringsprojekter.

Svends teoretiske og praktiske erfaring fra den industrielle verden gør ham i stand til at koble teori til praksis – samtidig med at han er dygtig til at skabe et fælles sprog, som både ledelsen og mændene på gulvet kan forstå og arbejde ud fra.