Troels Ravn

Senior Konsulent

Troels Ravn har 20 års erfaring fra arbejde med IT understøttelse af processer, processoptimering og processtyring.

Troels er uddannet i Lean Six Sigma metoderne her hos os i LSV Group, og har kombineret denne viden med praktiske erfaringer fra implementering af IT systemer og processtyring. Denne kombination har gjort ham til en nøgleperson på flere store projekter hos nogle af de største danske virksomheder såvel som i den offentlige sektor. Et af projekterne vandt Gartner’s Award for ”Bedste BPM Organisation”.

Troels-stor

Troels er grundig og struktureret og evner at evaluere, udfordre og kommunikere problemstillinger og argumenter på tværs af både faglige og organisatoriske skel. Dette gør ham til en særligt stærk sparringspartner, når der skal løses udfordringer som involverer både IT kompetencer og faglig og operationel viden fra forskellige grene af organisationen.

Troels er i dag en af LSV Groups stærke konsulenter, når det handler om processer som i væsentlig grad understøttes af IT systemer, eller om processer som har et stort potentiale for digitalisering. Med Troels på holdet bliver processerne sat i centrum med bedst mulig anvendelse af teknologi og af medarbejdernes kompetencer.