Vores uddannelser

Vil du have en LEAN Six Sigma-uddannelse i verdensklasse, så er vores klasseundervisning noget for dig. Vi tilbyder et internationalt totalkoncept med opstartsmøde, undervisning, materiale og vejledning.

Vi skaber kursister i verdensklasse

LSV Group har gjort det til sin fornemmeste opgave at uddanne LEAN Six Sigma ressourcer, der bliver de dygtigste på markedet.

Vi ønsker, at vores kursister skal kunne konkurere med internationale ressourcer, evner at flytte virksomheder betragteligt og vores uddannelser skal betale sig selv hjem allerede ved uddannelsesprojektet.

Derfor er alle vores klasseuddannelser et totalkoncept, der er internationalt anerkendt, hvor opstartsmøde, undervisning, materiale (fysisk og digitalt), vejledning, supportdage og meget mere er en del af den samlede pakke du køber. Kun på denne måde kan vi sikre kursister i verdensklasse.

Hos LSV Group er der fuld fleksibilitet i valget af statistik software på vores uddannelser, hvad enten I ønsker Sigma XL, Minitab eller SAS JMP.

Vores åbne hold er som udgangspunkt med Sigma XL, men skulle du som kursist have et andet ønske, kan dette fint integreres.

På vores lukkede hold, er det dig som kunde, der selv vælger hvilket program der bedst passer til jer.

Læs om vores uddannelser

Har du spørgsmål til vores uddannelser?

Telefon: +45 88 77 60 06

E-mail:  info@lsvgroup.com

Sådan hjælper vi med LEAN Six Sigma hos Saxo Bank

Er du nysgerrig på hvordan LSV Group arbejder med vores Green Belt-uddannelse? Her er et eksempel på hvordan vi sammen med Saxo Bank har bygget et internationalt LEAN Six Sigma arbejdsmiljø, hvorfra vi hjælper med at uddanne internationale Green Belt-studerende.