Ved du hvad du har at gøre godt med?

... Og netop det med hverdagen er nøgleordet. I rigtigt mange virksomheder ser vi, at der er ledere og medarbejdere, der har fået lavet en personprofilanalyse engang, og måske kan de også huske, hvilken type de var, men når man går dem lidt på klingen, så bruger de ikke rigtigt den viden til noget – og det gør deres ledere og kolleger heller ikke. Personprofilanalysen ligger i en skuffe et sted og samler støv. Og så er det altså spild af både tid og penge...
Hos LSV Group arbejder vi med Everything DiSC personprofilanalyse - blandt andet fordi, den er nem at implementere i hverdagen. 

Som leder er der mange ting du skal kunne, og du skal også nå de opstillede mål. For at få det til at lykkes, må du oven i alt det også sørge for, at medarbejderne fungerer godt, så I sammen kan nå i mål. Men nogle gange fungerer det desværre ikke så godt, og alt fra småproblemer til konflikter og drama banker på din dør. Det kan om noget dræne dig for ny inspiration og energi. NU må det ændre sig, siger du til dig selv – og du fortsætter sikkert med; Nu må vi arbejde på at finde en god løsning på problemet og bruge energi på det, vi i virkeligheden er her for.

En af løsningerne ofte at arbejde med et personprofilanalyse værktøj. Og der er godt nok mange forskellige af slagsen at vælge i mellem. Nogle er meget simple og nogle er meget avancerede. Og så er der heldigvis også et, som er både enkelt at forstå og enkelt at bruge, uden at det går ud over effekten. Det er det værktøj, som vi har valgt at arbejde med. Det er Everything DiSC, og det bruger vi fordi det er evidens baseret. Der er lavet mere end 7 mio profiler, i mere end 70 lande og på 12 sprog. Det gør, at der ligger en solid database af viden og erfaring, som gør, at de udførlige rapporter virkelig giver mening og god indsigt, til både den der bliver testet, og men også til vedkommendes leder og kolleger. Rapporten stiller hypoteser, og bliver først levende og brugbar i dialogen med den, der har udfyldt analysen. Først på det tidspunkt, kommer det til at give den mening og eftertænksomhed, der giver indsigt, rummelighed og lyst til bruge det i hverdagen.

Og netop det med hverdagen er nøgleordet. I rigtigt mange virksomheder ser vi, at der er ledere og medarbejdere, der har fået lavet en test engang, og måske kan de også huske, hvilken type de var, men når man går dem lidt på klingen, så bruger de ikke rigtigt den viden til noget – og det gør deres ledere og kolleger heller ikke. Personprofilanalysen ligger i en skuffe et sted og samler støv. Og så er det altså spild af både tid og penge at få lavet en personprofilanalyse.

Hvis du virkelig vil have din vilje, få dine budskaber ud, nå dine mål og at det der hører med, så anbefaler vi at du aktivt bruger den viden du får i de enkelte personprofilanlyser. At du har en oversigt, der på samme måde som dit dashboard, viser “hvad du har at gøre godt med”. Er dine medarbejdere placeret på de steder hvor de trives mest, og dermed gør bedst gavn for virksomheden? Har du for mange af én slags? Eller mangler du måske nogle profiler til at fuldende alle de ressourcer, der er behov for? Og når du så har styr på det, hvordan går du så aktivt ind og arbejder med din egen kommunikation og adfærd i den forbindelse.

Vi siger ikke at det er nemt. Men vi siger, at det er indsatsen værd – især på den lange bane. Og vi kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan jo starte med at læse vores e-bog om hvordan du skaber bedre relationer.

Download den her: https://www.lsvgroup.com/pages/download-e-boger

og du kan se mere til hvordan vi arbejder med Everything DiSC her

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.