Visual Factory

Visual Factory handler om at lette kommunikationen af vigtige områder i en LEAN fabrikationsvirksomhed. Selvom kommunikation er vigtig, bliver det betragtet som
spild – et element, der er afgørende at mindske i en LEAN virksomhed.

Ved at benytte visual factory til at videregive information og kommunikation med skilte og kort, bliver information lettere tilgængelig for dem, der har brug for den.
Fundamentet for Visual Factory er 5S standarderne, der lægger vægt på at arbejdspladsen er ren, let at komme til og at alt er sat i orden.
Enhver person kan med lethed træde ind i en Visual Factory og identificere lagerniveau, ekstra værktøjer eller beholdning, nedetidsproblemer eller problemer med opsætning eller skift.

Fordelene ved Visual Factory for virksomheder er:

  • Reducering af fejl
  • Stigning i arbejdsmoral
  • Forøgelse af oppetid ved maskinerne
  • Forøgelse af maskiners run rate
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.