Om LSV Group A/S

Vi er en konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder med at optimere kundetilfredsheden og processerne samt drive deres forretning med det formål at skabe vækst på bundlinjen.

Hvem er LSV Group

LSV Group står for LEAN Six Sigma Vision Group, og som navnet antyder, anvender vi ledelsesværktøjerne LEAN og Six Sigma, som vi har forenet til ét koncept for på den måde at sørge for at skabe endnu mere værdi for vores kunder.

Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe solide resultater. Det er vores vision at hjælpe vores kunder med at nå deres visioner og mål.

Da Katrine Rohde startede virksomheden, havde hun allerede fået LEAN Six Sigma godt ind i blodet, efter i mange år at have rejst verden tyndt for virksomheden GE (General Electric). Hun implementerede Six Sigmas tunge ledelseskontrolsystem (BPMS – Business Proces Management System) – altså hele metodeapparatet for kundeorienteret driftsledelse.

Netop GE er kendt for at have startet Six Sigma-kulturen på ledelsesniveau på verdensplan.

I LSV Group ønsker vi hele tiden at levere markedets bedste kvalitet. Vi er selv praktikere, der har siddet på ”den anden side af bordet”, og som på egen krop har erfaret et utal af ledelsesmæssige udfordringer. Med vores egen praktiske erfaring, kombineret med vores LEAN Six Sigma-viden, har vi en række solide værktøjer til at løse vores kunders udfordringer.

Fakta om LSV Group

  • Katrine Rohde stiftede LSV Group i 2006 efter en længere karriere hos GE.
  • I 2007 blev LSV Groups CEO Katrine Rohde udnævnt blandt Top 100 Talenter i Danmark i kategorien direktører af Berlingske Business Magasin, og i 2009 blev Katrine tildelt titlen som årets anden bedste leder af Junior Chamber International (JCI).
  • Katrine Rohde har en række konsulenter ansat i LSV Group, hvoraf den ene, Kion Schmeltzer, er partner i firmaet og står for undervisning, foredrag og events.
  • LSV Group bruger ledelsesværktøjerne LEAN og Six Sigma, som er slået sammen til et koncept. Virksomheden tilbyder konsulentydelser, undervisning og e-learning studiepakker.
  • LSV Group har gennem tiden modtaget 6 Tripple A-akkrediteringer fra Bisnode (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017) og tre vækstgazeller fra Børsen (2013, 2014, 2015).
 

Hvad vi tilbyder

LSV Group har to kerneområder: nemlig konsulentydelser og uddannelser. Vi tilbyder både uddannelser og e-kurser studiepakker. 

Igennem årene har LSV Group arbejdet med over 100 store og mellemstore danske, svenske og norske virksomheder. LSV Group bliver drevet efter de principper, som de selv anbefaler, hvilket har resulteret i 5 Tripple A-akkrediteringer fra Bisnode samt tre vækstgazeller fra Børsen.

Vission og mission

LSV Group består af to kerneområder; konsulentydelser og certificerede uddannelser. Hvert område bliver varetaget af de bedste ressourcer indenfor deres felt.

LSV Group består af to kerneområder; konsulentydelser og certificerede uddannelser. Hvert område bliver varetaget af de bedste ressourcer indenfor deres felt.