Om os

LSV Group blev stiftet i 2006 af Kathrine Rohde. LSV Group står for LEAN Six Sigma Vision Group, og som navnet antyder, anvender vi ledelsesværktøjerne LEAN og Six Sigma. Vi har forenet de to til ét koncept, for på den måde at sørge for at skabe endnu mere værdi for vores kunder.

Ny ejer efter 10 år

  • FACT LSV Group har gennem tiden modtaget 5 Tripple A-akkrediteringer fra Bisnode (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017) og tre vækstgazeller fra Børsen (2013, 2014, 2015).

Trods navnets betydning arbejder vi ikke kun med LEAN Six Sigma kurser. Vores team af forskellige konsulenter, byder på stor erfaring med flere forskellige værktøjer. Vi tror på at man får de bedste resultater ved at kombinere forskellige værktøjer, tilpasset den enkelte kundes udfordring.

I 2021 overtog nuværende ejer, Svend Kristiansen virksomheden. Svend har været regionschef for LSV Group siden 2016.

LSV i dag bygger på stadig på idéen om at kombinere forskellige konsulenters kompetencer til at skabe effektive procesoptimeringsforløb for vores kunder.

Nogle af vores konsulenter har været tilknyttet længe, andre har søgt nye veje mens der er kommet nye til efter overtagelsen.

Igennem årene har LSV Group arbejdet med over 100 store og mellemstore danske, svenske og norske virksomheder. Se vores kundeportefølje hér.

LSV Group bliver drevet efter de principper, som vi selv anbefaler. Det har resulteret i 5 Tripple A-akkrediteringer fra Bisnode samt tre vækstgazeller fra Børsen.