3 former for ydelser med udgangspunkt i procesoptimering

Vi vil tilgå opgaverne strategisk for at sikre, at alle besluttede forandringer er helt forankret i toppen, og at der er taget højde for alle relevante aspekter i virksomheden. Vi er holistiske, med fokus på kvalitets- og driftsrollerne.

Siden 2006 har LSV Group hjulpet over 150 virksomheder med at løse udfordringer og spare penge på bundlinjen.

Det gør vi stadig – ved at dykke ned i lige præcis jeres udfordring. Vi kombinerer forskellige værktøjer med kyndig ekspertise fra vores skarpe kollegaer.

Et tilpasset procesoptimeringsforløb med os vil typisk…

Vi tilbyder både at undervise online og on site, på dansk eller engelsk.

Vi arbejder løbende på at skabe nye kurser, hvor vi vil undervise i processoptimering på bredt plan. Det betyder at du vil blive klogere på værktøjer som foreksempel LEAN Six Sigma, APQP og ISO – hvor du herefter vil kunne tage det med hjem og anvende din nye viden i praksis.

Kurserne vil variere i længde og vi arbejder på at finde det perfekte sted. Vi er åbne for at holde workshops flere steder i landet.

Vi kan indtræde i virksomheden og arbejde med jeres egne processer. Vi kan være jeres arme og ben, fx i implementering af nye tiltag, når brug for interim ledelse – hvor man dækker ind for folk der er på orlov, ved sygdom eller lignende.

Fang os på

Vi tales ved!