Testimonials

LSV Group arbejder med virksomheder på det strategiske niveau. Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at nå deres mission og skabe gladere kunder, mere tilfredse medarbejdere og gøre dem mere lønsomme. Dette gør vi ved at uddanne, coache og gennemføre konsulentopgaver for vores kunder. Nedenfor kan du se et udsnit af vores kunders udtalelser:

Konsulentopgaver

nets-logo

Procesoptimerings projektforløb med LSV Group

Når du arbejder med en konsulent fra LSV Group, handler det ikke blot om teori, men i særdelelshed om at omsætte teorien til operationelle handlinger.

Samarbejdet med konsulenten fra LSV Group har været rigtig godt. Konsulenten har været i stand til at at indgå i vores hverdag på en sådan måde, at det virkede helt naturligt. Et super godt samarbejde, der har været en berigelse især for mig, da hendes sparring har sat tingene i et andet forretningsmæssigt perspektiv.

Til at begynde med var konsulentens rolle udelukkende at gennemføre og implementere projektet samt at give os den nødvendige teoretiske viden. Som projektet skred frem blev konsulenten dog nødsaget til at påtage sig rollen som projektleder, hvilket blot har givet hende og projektet en ekstra udfordring, der ikke var kalkuleret med fra starten af.

I forhold til resultaterne og de forventede mål til projektet, er resultaterne bedre en de mål, der blev sat.

– Charlotte Brems Skøde, Senior Manager, om samarbejdet med LSV Groups konsulenter

LEAN Six Sigma konsulentrådgivning

Ikano Bank stræber efter adskillige fremtidige mål ved først og fremmest at sikre, at vores organisationsstruktur, medarbejderkompetencer og proceseksekvering leverer værdi til vores partnere og kunder, samtidig med de økonomiske og forretningsmæssige krav imødegås. Gennem denne rejse har LSV Group været – og er stadig – en vigtig partner.

I vores øjne er LSV Groups arbejdsgange og teknikker professionelle og meget håndgribelige. Det har været en fornøjelse at opleve så stor loyalitet for kompromisløs kvalitet, en oprigtig helligelse for at opnå resultater, mens der konstant blev fokuseret på vores forretning som en multi-funktionel enhed.

Jeg vil uden tøven anbefale et samarbejde med LSV Group til enhver virksomhed, der har et ægte ønske om at optimere deres forretning.

– Jesper F. Schmidt, Country Manager om samarbejdet med LSV Groups konsulenter

Uddannelser

”Efter endt uddannelse er vi i stand til at imødekomme de udfordringer vi møder i dagligdagen i forbindelse med implementeringen af Six Sigma. Dette har muliggjort, at vi nu starter en Lean Six Sigma organisation i Banedanmark.”

– Kasper Ryt Hansen, Analytiker om sin Black Belt-uddannelse

”Uddannelsen har givet et stort kompetence løft indenfor databaserede, forretningsmæssige løsninger – skabt overblik over processer, der letter formidlingen af indsigt. Six Sigma tankegangen har givet stort udbytte i forbindelse med vores NPS rejse og kategorianalyser.”

– Rasmus A. Nielsen, Analyse Chef om sin Green Belt-uddannelse

”En BB-uddannelse hos LSV Group giver læring på højt niveau som muliggører konvertering fra teori til bundlinie!”

– Martin Oxager Bonefeld, Director, Continuous Improvements om sin Black Belt-uddannelse

“Verdenen bliver aldrig den samme igen – det er min refleksion omkring GB uddannelsen. At lære hvordan data kan bruges proaktivt til at give en bedre bundlinje, det er bare én af de benefits der er ved GB uddannelsen hos LSV Group. En uddannelse der er berigende for både mig selv og min virksomhed – ren win win.”

– Charlotte Brems Skøde om sin Green Belt-uddannelse

”Takk for et fantastisk kurs i Lean Six Sigma.

Måten I presenterte kurset på var så inspirerende, at vi som tok Gult Belte har får med oss hele firmaet i en ny giv. Vi har nå endret måten vi jobber på slik at vi jobber raskere og smartere enn før.”

– Trond H. Villmark, Global Head of Engineering siger om sin Yellow Belt-uddannelse

“YB træning hos LSV Group har ikke blot givet en værktøjsforståelse, men endnu vigtigere udfordret vores forståelse af at sætte kunden i centrum og fokuserer på processen. Jeg vil til enhver tid anbefale LSV som leverandør af professionel LEAN Six Sigma – en virksomhed som professionelt sætter sig i kundens sted med en direkte indflydelse på bundlinjen.”

– Christine Wathne Seloter, Konsernbanksjef om sin Yellow Belt-uddannelse