Testimonials

LSV Group arbejder med virksomheder på det strategiske niveau. Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at nå deres mission og skabe gladere kunder, mere tilfredse medarbejdere og gøre dem mere lønsomme. Dette gør vi ved at uddanne, coache og gennemføre konsulentopgaver for vores kunder. Nedenfor kan du se et udsnit af vores kunders udtalelser:

Konsulentopgaver

nets-logo

Procesoptimerings projektforløb med LSV Group

Når du arbejder med en konsulent fra LSV Group, handler det ikke blot om teori, men i særdelelshed om at omsætte teorien til operationelle handlinger.

Samarbejdet med konsulenten fra LSV Group har været rigtig godt. Konsulenten har været i stand til at at indgå i vores hverdag på en sådan måde, at det virkede helt naturligt. Et super godt samarbejde, der har været en berigelse især for mig, da hendes sparring har sat tingene i et andet forretningsmæssigt perspektiv.

Til at begynde med var konsulentens rolle udelukkende at gennemføre og implementere projektet samt at give os den nødvendige teoretiske viden. Som projektet skred frem blev konsulenten dog nødsaget til at påtage sig rollen som projektleder, hvilket blot har givet hende og projektet en ekstra udfordring, der ikke var kalkuleret med fra starten af.

I forhold til resultaterne og de forventede mål til projektet, er resultaterne bedre en de mål, der blev sat.

– Charlotte Brems Skøde, Senior Manager, om samarbejdet med LSV Groups konsulenter

LEAN Six Sigma konsulentrådgivning

Ikano Bank stræber efter adskillige fremtidige mål ved først og fremmest at sikre, at vores organisationsstruktur, medarbejderkompetencer og proceseksekvering leverer værdi til vores partnere og kunder, samtidig med de økonomiske og forretningsmæssige krav imødegås. Gennem denne rejse har LSV Group været – og er stadig – en vigtig partner.

I vores øjne er LSV Groups arbejdsgange og teknikker professionelle og meget håndgribelige. Det har været en fornøjelse at opleve så stor loyalitet for kompromisløs kvalitet, en oprigtig helligelse for at opnå resultater, mens der konstant blev fokuseret på vores forretning som en multi-funktionel enhed.

Jeg vil uden tøven anbefale et samarbejde med LSV Group til enhver virksomhed, der har et ægte ønske om at optimere deres forretning.

– Jesper F. Schmidt, Country Manager om samarbejdet med LSV Groups konsulenter